Foredrag, undervisning & workshops

. . .

Foredrag
Workshops
Indlæg og oplæg
Korte og lange undervisningsforløb

 

Jeg er en erfaren underviser, og jeg har ry for at formidle på en levende og nærværende måde.

Jeg er uddannet i både forsvaret og folkeskolen, og jeg har fuldstændig styr på hele processen fra planlægning til afholdelse og evaluering. Jeg kan således forestå undervisning af grupper på alle niveauer, fra folkeskole til videregående uddannelse samt i virksomheder, foreninger, klubber m.m.

Mine yndlingsemner er mad, livsstil og kommunikation – både sammen og hver for sig – og gerne med særlig vægt på miljø, bæredygtighed og fremtidstendenser.

Aktuelle foredrag

. . .

Lige nu har jeg ingen foredrag planlagt, men du er velkommen til at skrive en forespørgsel, hvis du har et konkret ønske eller en idé til et foredrag, du gerne vil arrangere.