Freelance forlagsredaktør

. . .

Redigering af manuskripter
Klargøring til udgivelse

Ghost writing
Sparring og rådgivning

 

Som freelance forlagsredaktør tilbyder jeg redigering og klargørelse af manuskripter til udgivelse, ghost writing samt sparring og rådgivning i forbindelse med manuskriptudvikling.

Jeg arbejder for både forlag samt selvudgivende forfattere, som ofte har brug for en hjælpende hånd og et par eksterne øjne, inden deres manuskripter er klar til udgivelse.

Det skrevne ord er min passion, og jeg elsker at hjælpe bøger til verden. Jeg har skrevet altid, og jeg er vel det, man kan kalde en ordjonglør.

Med en baggrund som både redaktør, dansklærer og rådgiver i kommunikationsbranchen har jeg en skarp analytisk sans og en veludviklet evne for hurtigt og præcist at kunne skelne skidt fra kanel. Jeg har erfaring fra forskellige brancher, og er vant til hurtigt at sætte mig ind i produkter, ydelser og passioner. Og det er altså vigtigt, når man skal rode med andres ord …

Ofte ser jeg detaljer, som ingen andre har opdaget, og jeg er kendt for at være både omhyggelig, grundig og effektiv.

Jeg kan hjælpe dig med hele processen fra idé til færdig bog, eller du kan hyre mig til enkeltstående opgaver undervejs i din skriveproces.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om netop dit projekt